Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Werken bij onze relatie betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, internationaal, groeiend bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Het leuke aan deze functie is dat je mag werken aan constructies voor luxe jachten.

Wat mag je verwachten

We werken volgens de CAO Metalektro en bieden een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen plus 13 extra vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een informeel, internationaal en ambitieus team.

Wat ga je doen

Als werkvoorbereider bij onze relatie zorg je voor efficiënte werkverdeling tussen de verschillende productie locaties / uitbesteding van productie pakketten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren van tekeningen.

Op basis hiervan kom je tot een overzicht van bewerkingen, uitbestedingen en inkoop ten behoeve van de te fabriceren producten. Daarnaast zorg je voor het tijdig beschikbaar zijn van het materiaal en de tekeningen voor de productie.

e bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening aan de teamleider productie ten behoeve van de productie en assemblage en tevens ben je aanspreekpunt ten aanzien van vragen vanuit de productie of vanaf onsite. In deze rol als (junior) werkvoorbereider zal je begeleid worden door een ervaren werkvoorbereider.

Company profile

In 1963 legde onze relatie de basis voor  de huidige organisatie. Het begon allemaal met een kleine werkplaats, gespecialiseerd in aluminium en roestvrij staal in de Randstad en daarna zette zij de eerste stappen over de grens. Waarna zij steeds grotere projecten aannamen en actief meerdere markten betraden.

Ze specialiseerden zich steeds verder in aluminium en vandaag, zes decennia later, is zij wereldwijd actief als expert in complexe en innovatieve aluminium constructies.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures