Sollicitatieprocedure

Maritime Professionals streeft naar een professionele, vlotte sollicitatie procedure. Hieronder staan de stappen die we doorlopen. 

1. Eerste sollicitatiegesprek*

In het eerste gesprek leggen we uit wat de functie inhoud en waar de persoon die we zoeken aan moet voldoen. We bespreken jou profiel en kijken wat je talenten en interesses zijn en waar je passie ligt. Zo bespreken we alles dat nodig om te verkennen of er een match zou kunnen zijn.

2. Tweede sollicitatiegesprek

In het tweede sollicitatie gesprek gaan we waarschijnlijk naar de opdrachtgever toe en proberen we dieper in te gaan op de functie en jou als persoon. Hier kunnen we ook verkennen of er een matchis tussen jou en het bedrijf. Past de bedrijfscultuuur goed bij je, is hierin bijvoorbeeld een belangrijk gespreksonderwerp.

3. Tests & assessments

Sommige opdrachtgevers nemen graag nog een aantal tests af om te onderzoeken of je karaktereigenschappen ook goed bij de functie en bij het bedrijf passen. Je mag van ons verwachten dat we je goed ondersteunen en eventueel begeleiden.

4. Arbeidsvoorwaardengesprek

Als we echt een match hebben dan organiseren we een afrondend gesprek over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

*Bereid je voor op je gesprek met dit handige filmpje