Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Werken bij onze relatie betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, internationaal, groeiend bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Het leuke aan deze functie is dat je mag werken aan constructies voor luxe jachten.

Wat mag je verwachten

Werken bij onze relatie betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, internationaal, groeiend bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Het leuke aan deze functie is dat je mag werken aan constructies voor luxe jachten. Daarnaast werken we volgens de CAO Metalektro en bieden een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen plus 13 extra vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een informeel, internationaal en ambitieus team.

Wat ga je doen

Als Proposal Engineer ben jij de link in het aanbiedingsproces, waarbij je nauw betrokken bent bij het beoordelen en doorgronden van bestekken en technische specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het aanvragen van prijzen, het maken van gedetailleerde voorcalculaties en het opstellen van technische specificaties van Yacht structures.

Bovendien draag je zorg voor het bepalen van de levertijd, het verifiëren van contracten met de uitgebrachte offertes. Daarna de overdracht naar de projectmanager en het analyseren van de nacalculaties.Samenwerking met de Business Unit Directeur en projectmanagers staat centraal in deze functie om elk project tot een succes te maken.

Company profile

In 1963 legde onze relatie de basis voor  de huidige organisatie. Het begon allemaal met een kleine werkplaats, gespecialiseerd in aluminium en roestvrij staal in de Randstad en daarna zette zij de eerste stappen over de grens. Waarna zij steeds grotere projecten aannamen en actief meerdere markten betraden.

Ze specialiseerden zich steeds verder in aluminium en vandaag, zes decennia later, is zij wereldwijd actief als expert in complexe en innovatieve aluminium constructies.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures