Terug naar overzicht
 • Plaats

  Steenwijk

 • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Marimecs is gespecialiseerd in project management, design, engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten tot luxe explorer yachts waarin ze de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen ze innovatieve commerciële schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken wij uitbreiding van het team.

Wat mag je verwachten

Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Wat ga je doen

In deze functie als Sr. Naval Architect werk je samen in een internationaal- en divers team van professionals. Je bent betrokken bij projecten vanaf de concept- of voorfase en ondersteunt met technische tekeningen, berekeningen en/of ontwerpen. Waarbij je je voornamelijk richt op het ontwerp van scheepsconstructies, ondersteunende berekeningen en/of het creëren van engineering modellen voor productie-informatie van de projecten. Af en toe zul je ook betrokken zijn bij research & ontwikkelingsprojecten.

Wat verwachten we van jou

Je weet waar je over praat en bent enthousiast, wellicht ben je zelfs een typische 'bootjesgek'. In ieder geval word je (net als wij) blij van goed doordacht ontwerp en kloppend tekenwerk met oog voor detail. Verder ben je communicatief vaardig, een regelaar en een teamplayer.

Je hebt ruime ervaring in de scheeps- of jachtbouw met ontwerp- en engineeringsprocessen. Van nature beschik je over leiderschap en overtuigingskracht en hiermee weet je niet alleen jouw directe projectteam-collega’s maar ook de rest van de organisatie, subcontractors en co-makers te overtuigen.

Daarbij ben je gewend om te werken aan grote projecten met bijbehorende budgetten. Het opleveren van een project binnen de tijd, budget en tegen hoge kwaliteitsnormen geeft je energie. Bovendien neem je het volgende mee:

 • Opleiding HBO/WO Scheepsbouwkunde of Maritieme Techniek;
 • Aantoonbare scheepsontwerp en engineering ervaring, bij voorkeur bij een onafhankelijk design bureau;
 • Kennis van en ervaring met Autocad, Rhinoceros 3D, Microsoft Office Suite en Bentley / Maxsurf en Shipconstructor;
 • Uitstekende beheersing van Engels in woord en geschrift, Nederlands is een pré;
 • Aanvullende kennis van de andere disciplines die in het scheepsbouwkundig- en jachtontwerp een grote rol spelen;
 • Behoeften in het proces analyseren om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever;
 • Je bent in staat om proactief acties te genereren die leiden tot projectverbetering.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures