Terug naar overzicht
  • Plaats

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in project management, design, engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten tot luxe explorer yachts waarin ze de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen ze innovatieve commerciële schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken zij uitbreiding van het team.

Wat mag je verwachten

Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Wat ga je doen

Het ontwerpen van jachten en schepen met behulp van MaxSurf software en CFD technieken in overleg met je klanten en het interne team. Het constructief ontwerpen van hoofd- en deelconstructie en outfitting combineer je moeiteloos met projectbewaking en sparren met enthousiaste collega's. Eventueel neem je hierin de rol van projectmanager.

Wat verwachten we van jou

Het ontwerpen van jachten en schepen met behulp van MaxSurf software en CFD technieken in overleg met je klanten en het interne team. Het constructief ontwerpen van hoofd- en deelconstructie en outfitting combineer je moeiteloos met projectbewaking en sparren met enthousiaste collega's. Eventueel neem je hierin de rol van projectmanager. Veder breng je mee:

  • HBO, scheepsbouw en aantoonbare ervaring;
  • MaxSurf, SwiftCraft, Autocad, Rhino en eventueel Shipconstructor.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures