Terug naar overzicht
  • Plaats

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is specialist in de Naval Architecture voor jachten. Gevestigd in een "office with a view”,  met uitzicht over de Noordzee en op de haven, werk je aan uitdagende en toonaangevende projecten.

De projecten waaraan zij werken zijn de technisch designs van tenders tot superjachten van < 10 m tot 100+ m. Voor nieuwbouw en refit van jachten vertalen zij de designs en wensen van de eigenaars tot een pakket werkzaamheden dat door de werkvoorbereiding van de werf verder wordt uitgewerkt en daarna wordt gebouwd.

Wat mag je verwachten

Onze opdrachtgever is een scheepsbouwkundig bureau waarbij persoonlijk contact bovenaan staat. Dit in een prettige werkambiance en oog voor een goede work/life balans. Laat je uitdagen tot meegroeien in de grootte en complexiteit van de projecten en de organisatie van het bureau, met een communicatieve rol naar de klant en een senior rol in het team. Een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Verder mag je het volgende verwachten:

  • Een marktconform salaris passend bij de functie en welke meegroeit met jouw carrière;
  • Mogelijkheid tot het bezoeken van relevante beurzen, seminars en conferenties in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen

In je functie van Junior Naval Architect zal je bezig zijn met engineering en rekenwerk aan een brede range van jachten, zowel in grootte als in vaarsnelheid. Voor nieuwbouw en refit vertalen van designs en wensen van de eigenaars in een pakket werkzaamheden dat door de werkvoorbereiding van de werf verder wordt uitgewerkt en daarna wordt gebouwd.

De taken liggen in naval architecture, engineering en uitwerken van scheepsbouwkundige ontwerpen. Waarbij je door de senior naval architect begeleidt en ondersteund wordt om het beste uit je zelf te halen en je technische kennis te vergroten. De gezamenlijke passie voor het vak in combinatie met een sterk en leuk teamverband, maakt elk project prettig om aan te werken. Zo voelt het werk als hobby.

Wat verwachten we van jou

  • HBO sheepsbouwkunde of gelijksoortige technische opleiding;
  • Ervaring als scheepsbouwkundig tekenaar of constructeur in scheeps- of jachtbouw;
  • Klantgerichte en oplossingsgerichte werkhouding;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Kennis en ervaring van Autocad, Rhinoceros 3D of vergelijkbaar programma's.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures