Waarom het werken in de Nederlandse maritieme sector zo mooi is? Omdat het nooit saai is. Er zijn bij Maritime Professionals vacatures waarbij jij meewerkt aan de meest toonaangevende projecten en producten. Werk je al binnen de maritieme sector maar wil je van koers wijzigen? Dat kan, wij hebben genoeg nieuwe uitdagingen zowel in Nederland, Monaco als in USA.

Doorgroeimogelijkheden


Werken binnen de wereld van scheeps- en mega jachtbouw is bijzonder. De functies zijn uiteenlopend en divers. Bij de meeste vacatures is een grote mate van zelfstandigheid gewenst. Daarnaast ben je verzekerd van volop doorgroei mogelijkheden bij onze relaties.

Ontdekkingstocht


Start jouw maritieme ontdekkingstocht bij Maritime Professionals en wie weet werk jij binnenkort aan jouw carrière bij een mooi bedrijf! Waar gooi jij jouw anker uit? Wij zoeken bijvoorbeeld managers, project managers, engineers en naval architecten. Mooie functies met een goed salaris. Er is bij onze relaties voldoende ruimte voor ontwikkeling en je werkt altijd volgens uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Rijke historie


Nederland is groot binnen de maritieme industrie. Nederlandse bedrijven in de scheepsbouw staan in de top als het gaat om ontwikkeling en bouw van (super)jachten. Vaak zijn het bedrijven met een rijke historie. Hier kan jij deel van uit maken. Kom werken via Maritime Professionals en dompel jezelf onder in de wereld van ontwerpen en bouwen aan mega jachten en commerciële schepen.

Stap jij aan boord?


Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en gepassioneerde werknemers. Stap aan boord en werk aan jouw carrière.

Geïnteresseerd?


Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan of een uitdagend project? Of heb je een capaciteitsvraagstuk binnen jouw organisatie? Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals? Kijk dan op onze website en vacaturepagina. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden

 

 

Terug naar overzicht