Welkom aan boord Luis

Luis zal per 1 april aansluiten bij ons zusterbedrijf Marimecs Marine Design & Engineering. In de rol van Project Leader Engineering zal hij het team in Steenwijk komen versterken. Welkom aan boord Luis.

Het eerste contact
Sinds 1 maart is Bas onze Resource Manager bij Maritime Professionals. Er kwamen bij Bas vele professionals en oud bekenden binnen die kenbaar maakten dat zij open staan voor een nieuwe uitdaging of dat hun contract binnenkort afloopt. Zo ook Luis, wiens huidige project in Spanje die week tot een einde kwam.

Selectieproces
Luis werd al snel open voorgedragen aan Marimecs en de match op persoonlijkheid, ervaring en ambities was snel gemaakt. Dezelfde week volgde het eerste gesprek. De klik was daar voor beide partijen en het tweede interview werd direct ingepland.  

Dat tweede gesprek was meer gericht op taak en verantwoordelijkheidslevel waarbij er een goede chemie was. Er werd overeenstemming bereikt hoe Luis op en in zijn kracht ingezet kon worden.

Family time
Diezelfde week volgde de aanbieding. De snelle beschikbaarheid, het relocatie pakket en de warme kennismaking maakte dat beide partijen het snel eens waren over de voorwaarden.

Wat speciaal is aan de aanbieding, is dat er expliciet rekening is gehouden met het feit dat Luis zijn familie nog in Spanje woont en met het oog op work/life balance en family time, additionele afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen werken. In het post corona tijdperk en remote werken is dat “het nieuwe werken”.

De achtergrond van Luis
Met de brede ervaring in Scheepsbouw- en Jachtbouw- projecten als Engineer, Coördinator, After-Sales en Project Manager is Luis een welkome aanvulling aan het team van Marimecs. De specifieke branche kennis in jachtbouw heeft hij o.a. opgedaan bij Oceanco, Damen Yachting, Feadship, Imperial en Monaco Marine.

Met zijn Master in Naval Architecture en zijn praktische hands-on instelling zal Luis meerdere projecten gaan oppakken, aangezien het portfolio van Marimecs flink gevuld is en snel groeit. Welkom aan boord Luis!

Geïnteresseerd?
Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals of Marimecs? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht