Wij heten Ante en Nenad van harte welkom bij het team van Maritime Professionals! Hun dienstverlening zal worden ingezet bij onze relatie die actief is op het gebied van elektrische outsourcing oplossingen voor scheeps- en jachtbouw projecten.

Ante en Nenad zijn in april 2022 bij ons aangesloten voor een projectmatige opdracht. Het project betreft de technische systeemarchitectuur & elektrische integratie van systemen en installaties voor een nieuwe voortstuwingstechnologie.

De aanvraag


In maart kreeg Maritime Professionals een dringend verzoek. Of wij high-end consultancy professionals kunnen leveren, met kwalificaties en trackrecord in elektrische technische systeemarchitectuur. Ditmaal voor integratie van een nieuwe technologie in de scheepsbouw.

Onze klant is betrokken bij een project dat nog in de ontwerpfase bevindt, dit in baanbrekende nieuwe technologie voor scheepsvoortstuwing. De volgende stap  in het project is de elektrische integratie engineering, naar productie, uitvoering en inbedrijfstelling te brengen. Daarnaast de planning, budgettering en tijdige uitvoering van de scope, oppakken waaronder coördinatie van klasse autoriteiten en onderaannemers.

De verbinding
 

Via ons uitgebreide, wereldwijde netwerk van professionals op alle gebieden van de scheeps-/jachtbouw zijn we in gesprek gegaan met Ante, een specialist/consultant op dit complexe gebied van elektrische integratie. Het eerste contact was gebaseerd om de omvang van het project vanuit technisch oogpunt te begrijpen. Discreet onder een NDA van onze klant, konden we Ante een volledig informatieve briefing geven, zodat hij een weloverwogen beslissing kon nemen over deelname aan het project.

Ante vond het project een intrigerende uitdaging, goed voorbereid en volledig gebrieft ging hij het gesprek in met een duidelijk beeld van de verwachtingen. De klant was erg blij met de professionele kennismaking, en een match was snel gemaakt!

Vervolgstappen


Maritime Professionals assisteerde bij elke stap van de introductie en integratie van Ante binnen het bestaande team van de klant. Vanwege de complexe technische scope was onmiddellijke uitbreiding van het team noodzakelijk. Ante, nu als lead in het project, en Maritime Professionals gingen opnieuw het netwerk in. Met Nenad als vertrouwde collega konden we een Team vormen om de klant volledig van dienst te zijn.


Onboarding


Binnen 3 weken was Maritime Professionals in staat om Ante en Nenad volledig in te werken en hen en de Opdrachtgever bij te staan in een vliegende start van hun project.

Ante en Nenad zijn gevestigd in Kroatië en kunnen allebei vanuit hun thuisbasis werken. Ze reizen zo nodig naar de scheepswerven of naar vergaderingen met instanties. Een echt voorbeeld van post-Covid aanpassing aan werken op afstand, mogelijk gemaakt door een intensief ondersteuningsnetwerk voor al onze maritieme professionals, over de hele wereld.


Geïnteresseerd?


Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of een uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals? Kijk dan op onze website en vacaturepagina. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Terug naar overzicht