Terug naar overzicht
  • Plaats

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

De opdrachtgever vervaardigd exclusieve meubels voor de luxe jachtbouw. Stuk voor stuk maatwerk, gemaakt van exclusieve materialen voor de eigenaar van een jacht. Als teamleider Meubelmakerij ben je naast allround meubelmaker, inhoudelijk coach en vraagbaak voor het team. Samen met je team draag je zorg voor het realiseren van de afdelingsdoelen en -resultaten. De werklocatie is Moordrecht!

Om het hoogste kwaliteitsniveau te bereiken, is samenwerking essentieel. Samenwerking met je team, maar ook andere teamleiders op de afdeling. Als teamleider Meubelmakerij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van één van onze projectteams in de Meubelmakerij. Je geeft leiding aan een afdeling die bestaat uit zo’n 7 meubelmakers. Daarnaast vervul je zelf ook alle taken van een allround meubelmaker. De gemiddelde verdeling van de werktijd is daarbij ongeveer 70% leidinggeven en 30% meewerken.

In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je draagt zorg dat de elementen die binnenkomen op de juiste manier worden verwerkt. Gedurende de dag voorzie je het team van handvatten om onze standaarden te volgen. Je daagt ze uit om deze te overtreffen of verbeteren. Uiteraard binnen de daarvoor gestelde tijd en kwaliteitsnormen.

Wat mag je verwachten

De bouw van een superjacht gebeurt uiteraard niet op één plek. Gemiddeld drie jaar lang duurt de bouw in totaal; van ontwerp tot en met oplevering. De opdrachtgever is specialist in de Nederlandse interieurbouw en draagt zorg voor de luxe interieurs in een Yacht of schip. De interieurs van de opdrachtgever hebben internationale allure! De luxe meubels worden op maat gemaakt in Moordrecht en vervolgens ingebouwd in het jacht op de afbouwwerf te Aalsmeer of Makkum. De jachten zijn tussen de 50 en 120 meter en jaarlijks worden zo’n vier à vijf jachten opgeleverd.

  •     Je komt te werken in een van oorsprong familiebedrijf met dito cultuur waar je je gelijk welkom voelt en waar iedereen bereid is om je te helpen;
  •     Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. En er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
  •     Werken in een leuk team binnen de meubelindustrie
  •     Daarnaast heb je 30+ vakantiedagen

Wat ga je doen

Als teamleider zorg jij ervoor dat de meubelmakers hun werk goed kunnen uitvoeren. Goed betekent volgens de (opdrachtgever) kwaliteitsnormen en binnen planning en budget. Je geeft gedurende de dag praktische adviezen en coacht je team om de interieurelementen op de juiste manier te verwerken. Jij onderscheidt je pas écht als je je team kan motiveren mee te denken over verbeteringen van processen, kwaliteit en samenwerking.

Als teamleider Meubelmakerij krijg je de ruimte om het beste uit jezelf en het team naar boven te halen. Om je te helpen deze uitdaging tot een succes te maken, ondersteunen we je met vakgerichte opleidingen en trainingen. Ook werk je samen met teamleiders van andere afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan de Machinale houtbewerking en Spuiterij. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat onze meubelmakers op de werf de interieuren kunnen plaatsen.

Wat verwachten we van jou

Wij zijn op zoek naar een allround meubelmaker of teamleider. Iemand die naast allround meubelmaker ook inhoudelijk coach en vraagbaak is voor het team. Jij weet mensen te motiveren en in hun kracht te zetten. Naast de dagelijkse werkzaamheden ben jij continu aan het kijken hoe het team nog beter en efficiënter werkt. Bijvoorbeeld: hoe kan je het (productie)proces optimaler inrichten. Je bent toegankelijk, creatief en hands-on. Je kan goed samenwerken en blijft te allen tijde communiceren.

Verder:

  •     Heb je ervaring als meubelmaker of teamleider, waardoor je zelfstandig kunt werken en de verschillende (hand)gereedschappen en houtsoorten geen geheimen voor je hebben;
  •     Ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je verdeelt de werkzaamheden binnen het team naar capaciteit (tijd en kwaliteit).
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures