Terug naar overzicht
 • Plaats

  Aalsmeer

 • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een luxe custom-build jachtbouwer met meerdere locaties in Nederland. Op deze werflocatie worden de jachten van 40 tot 80 meter gebouwd.vanuit 3 droogdokken.

Het bouwen van een uniek jacht vereist creativiteit, flexibiliteit en bijzonder vakmanschap. En wat is dan mooier dan betrokken blijven bij het jacht dat je bouwde? Dat doen deze jachtbouwers graag!

Wat mag je verwachten

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een fulltimebaan (40 uur per week) in een inspirerende superjacht werkomgeving;
 • Marktconform salaris;
 • Goede reiskostenvergoeding zonder kilometerbeperking;
 • Pensioenregeling;.

Wat ga je doen

Als Teamleider Engineering geef je leiding en coördineer je werkzaamheden van Detailengineering, Productie engineering en Werkvoorbereiding voor de discipline Exterieur binnen de Engineering afdeling op de werf. Je zorgt ervoor dat de opgeleverde productie-engineering voldoet aan de gestelde functionele specificaties, binnen de geldende specificaties en kwaliteitsnormen.

Je geeft leiding aan een groep Detailengineers en Werkvoorbereiders. Dit doe je door de werkprocessen te coördineren en af te stemmen, instructies te geven en door het geleverde werk te controleren. Daarnaast denk je mee over de uitvoering en planning van werkzaamheden.

Vanuit jouw expertise analyseer je tekeningen of tekeningen van externe partijen. Je bent nauw betrokken bij het productieproces op de werkvloer en adviseert over de haalbaarheid van de te produceren onderdelen. Je zorgt ervoor dat mogelijke problemen in het productieproces binnen zowel engineering als productie vroegtijdig worden gesignaleerd en voorkomen.

Door je coachende stijl van leidinggeven weet je jouw team naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast beheer je de ontwikkeling van je team en zorgt ervoor dat hun kennis en kunde optimaal aanwezig is en wordt ingezet. Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en output van jouw team. Daarnaast zorg je ervoor dat het werk zo goed mogelijk aansluit op de behoeften van de productie en deze goed past binnen de totale engineering van het project.

Wat verwachten we van jou

Je bent bovenal iemand die uitstekend in staat is om ‘boven het project’ te staan. Jij kunt prima delegeren, maar denkt wel mee over oplossingen. Jij weet wanneer je wél, maar vooral ook níet in actie moet komen. Jij houdt mensen on track. Mensen omschrijven jou als een autonoom persoon. Dankzij, maar ook ondanks, deze onafhankelijke denk- en werkwijze, krijg jij de vrijheid en het vertrouwen. Jij hebt geen bevestiging nodig om successen te kunnen vieren.

Verder heb je:

 • Een afgeronde technische hbo opleiding richting de maritieme industrie of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • hbo werk- en denkniveau, met een relevante opleiding toegespitst op de betreffende discipline in de richting van scheepsbouwkunde of werktuigbouwkunde;
 • enkele jaren relevante werkervaring als leidinggevende, binnen het productieproces of engineering;
 • je hebt affiniteit en gevoel voor de aansluiting en afstemming van engineering en productie;
 • uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden; beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures