Als er een wil is, is er een weg. Als Maritime Professional vind je altijd een manier om dingen voor elkaar te krijgen! Dit geldt ook voor Stefano in zijn rol als Supervisor voor natuursteenverwerking. Wat houdt zijn werk in en hoe ervaart Stefano het om een Maritime Professional te zijn?

Werken voor een Nederlandse scheepswerf vanuit Italië

Voor Stefano is zijn werk een groot avontuur. Hij combineert zijn Italiaanse flair met Nederlandse precisie en haalt daar veel energie uit. Stefano heeft al veel ervaring opgedaan met vergelijkbare projecten, ook tijdens eerdere werkzaamheden voor projecten van een Italiaans-Nederlandse werf. Hij voelt zich dus helemaal op zijn plek in zijn huidige functie, waarbij hij diverse culturen en landen verbindt om de dromen van de klant werkelijkheid te maken. "Of het nu gaat om een online vergadering of meetings op locatie, mijn dagen zijn een mix van goed communiceren en reizen," deelt Stefano. Of hij nu meetings bijwoont in Nederland of marmergroeven wereldwijd bezoekt, zijn werk kent geen grenzen en wordt gedreven door een gezamenlijk doel: topkwaliteit leveren voor exclusieve maritieme projecten.

 

Stefano with a previous project

Zijn huidige project

Stefano’s huidige project bij Maritime Professionals is ronduit indrukwekkend. Hij is verantwoordelijk voor het toezicht houden op het verwerken van al het natuursteen voor een 119 meter lang superjacht. Hij zorgt ervoor dat elk detail overeenkomt met de wensen van de klant. "Mijn belangrijkste taak is om fabrieken door heel Italië te bezoeken en ervoor te zorgen dat de voortgang op schema blijft om aan strakke deadlines te voldoen," legt Stefano uit. Dankzij zijn oog voor detail wordt het project naadloos gemanaged, van het rapporteren van problemen tot het inschatten van de productie. Alles draagt bij aan een soepele voortgang naar de afronding van het project.

 

De ervaring met Maritime Professionals

Als we vragen naar de samenwerking, spreekt Stefano met oprechte waardering. "Het is echt een plezier om als Maritime Professional te werken. De zorg, professionaliteit en organisatie zijn van topniveau en precies zoals ze moeten zijn voor deze geweldige projecten. Ik waardeer vooral de 'familiale' sfeer tussen de teamleden (zowel personeel als professionals), dat zorgt ervoor dat ik me helemaal thuis voel bij Maritime Professionals."

 

Iets voor jou?

Wil jij ook deel uitmaken van de Maritime Professionals-familie en meehelpen om fantastische jachten en schepen te bouwen? Stuur dan een bericht naar Jean Yves, hij kijkt graag naar de mogelijkheden die bij jou passen. Je kunt een e-mail sturen naar: info@maritime-professionals.nl, een WhatsApp-bericht sturen naar Jean via +31629830119, of gewoon bellen.

Terug naar overzicht