Terug naar overzicht
  • Plaats

    Gouda

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

In 1873 begon deze relatie met de productie en verkoop van gevlochten vloerkleden en matten. De kleine winkel in Rotterdam groeide uit tot het grootste warenhuis voor interieur en meubels van Nederland en een toonaangevende naam op het gebied van interieurontwerp, productie en projectuitvoering.

Door de jaren heen creëerde ze veelgeprezen interieurs voor hotels, theaters, kantoren, kerken en universiteiten. Rond 1971 werden zo wereldwijd beroemd om de interieurs van koninklijke paleizen, treinen en vliegtuigen en schepen. Sinds 1978 is leveen zij een belangrijke bijdrage aan vele custom-built superjachten.

Wat mag je verwachten

Met haar kennis en vakmanschap op de diverse afdelingen werken ze aan zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten met de fijnste materialen. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat ze altijd een mix aan werk in portefeuille te hebben van crew interieur en luxe interieur. Door de juiste focus op kwaliteit en de keuze voor strategische partners zorgen zijn zij de betrouwbare partij voor hun klanten. Maar vooral steunen zij op het ambachtelijke vakmanschap; met veel senioriteit, maar ook steeds met jonge aanwas in hun gelederen.

In de Machinale met de modernste 3D CNC freesmachines en gebruiken de tekenaars het 3D tekenprogramma Siemens NX. Ze werken met de mooiste materialen en kwalitatief beste houtsoorten aan volledig op maat- en naar wens ontworpen meubels. Met veel senioriteit maar ook de nieuwe generatie meubelmakers/jachtinterieurbouwers is vakmanschap binnen de meubelmakerij nog steeds de basis.

Dus een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen

Je werkt aan vele verschillende superjacht projecten. One relatie kent ambitieuze, integrale en uitdagende projecten rondom het detailleren, tekenen, maken en inbouwen van luxe interieurs. Variërend van de grote en complexe nieuwbouwprojecten tot aan kleinere herinrichtingen en refits van bestaande jachten. Je vindt het leuk om samen met anderen te werken aan de dromen van onze opdrachtgevers en bent in staat om verbanden tussen de verschillende disciplines en fases binnen de interieurbouw in een project te leggen.

Bij onze relatie werken ze met 2D en 3D tekenpakken en je verzorgt tekenwerk voor verschillende fases binnen het interieur domein: van detailleringstekeningen, tot bestek- en productietekeningen. In samenwerking met je collega’s onder de leiding van de Project Engineer zorg jij ervoor dat er een integraal product tot stand komt. Ook is het jouw taak om tijdig afwijkingen op de planning te signaleren. Daarnaast draag je bij aan verbetering van standaarden en tekenafspraken. Je rapporteert aan de Manager Engineering en werkt nauw samen met Project Engineers.

Wat verwachten we van jou

Wij zoeken een senior tekenaar met ruime kennis en ervaring van tekensoftware 2D en/of 3D. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Je werkt zorgvuldig en weet zelfstandig je werkportefeuille te beheersen. Je maakt daarvoor heldere afspraken met de Project Engineer. Daarbij heb je een positie verworven als expert op je vakgebied en ben je vaktechnisch sterk. De ideale kandidaat is een tekenaar met >5 jaar relevante werkervaring en HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting Meubel en (scheeps)interieurbouw. Je hebt grote interesse in, en binding met de luxe interieurbouw. Je beschikt over goede kennis van hout- en plaatmateriaal en het vermogen om meubels constructief uit te werken.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures