Terug naar overzicht
 • Plaats

  Leiden

 • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Onze relatie in Leiden ontwerpt, bouwt en installeert innovatieve, hightech yacht equipment en schroefasinstallaties voor luxe jachten.

Opgericht in 1870 en sinds 1986 onderdeel van Koninklijke De Vries Groep, heeft AYE een lange geschiedenis in de scheepsbouw van vrachtschepen tot jachten. Met al deze ervaring kunnen ze zich dé specialist op gebied van Yacht Equipment noemen en zijn daarmee een toegewijd partner van met name de werven van Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard.

Voor en mét deze gerenommeerde jachtbouwers ontwerpt en bouwt deze relatie luiken, deuren, kranen, platforms, gangways en boarding ladders. De installateurs dragen er zorg voor dat elk item naadloos wordt geïntegreerd in de huid of het dek van het jacht.

Er werken getrainde vakmensen met de modernste 3D engineering. Dat doen ze in een geavanceerde productieomgeving; in Leiden en in havens over de hele wereld. Zij werken op locatie aan refits, inspecties en reparaties aan luxe jachten. 

Men levert kwaliteit en vakmanschap in een aantal disciplines: 3D-engineering, productie aluminium en lasverspaning, aluminium pre-fabrication composites assembly en pre-outfitting en installatie aan boord. Ook in het veld van service & refits.

Wat mag je verwachten

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een fulltimebaan (40 uur per week) in een inspirerende superjacht werkomgeving;
 • Marktconform salaris;
 • Goede reiskostenvergoeding zonder kilometerbeperking;
 • Pensioenregeling;.

Wat ga je doen

Deze functie is uitdagend, divers en dus meer dan het plannen van service-werkzaamheden alleen. In deze rol organiseer, begeleid en voer je de regie op de service-projecten van begin tot eind. Deze projecten vragen veel aandacht omdat er diverse belanghebbenden zijn en over het algemeen de klus onder een grote tijdsdruk moet worden uitgevoerd en afgerond. Dit komt doordat het meestal korte, snellopende en soms niet vooraf te plannen projecten zijn. De urgentie is vaak hoog en ‘nee’ zeggen doen we liever niet.

Jouw opdrachtgevers zijn de captain, de chief engineer of een internationale service werf. De service-werkzaamheden worden zowel proactief als door de opdrachtgever ingepland. Je onderhoudt daarom actief contact met de diverse opdrachtgevers, maar laat je ook adviseren door de collega's van jouw projectteam. Regelmatig reis je af naar het buitenland om de service opdracht op te nemen of om af te stemmen hoe de klant zo goed mogelijke bedient kan worden.

De service opdrachten die jij coördineert worden uitgevoerd aan het door ons geleverde en geïnstalleerde Yacht Equipment op de superjachten. De yacht equipment is vrijwel altijd maatwerk. Geen enkel jacht, en dus geen enkel product is hetzelfde. Ter indicatie: een service opdracht kan bestaan uit het opsturen van een onderdeel t/m het voorzien van nieuwe scharnieren en sloten aan alle deuren en luiken op het jacht.

Jouw taken:

 • Je maakt offertes en voorcalculaties voor de te leveren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, reserveonderdelen en materialen;
 • je coördineert de werkzaamheden van de monteurs in samenwerking met jouw directe collega's, leidinggevende, Hoofd Productie en project team;
 • Je regelt de materialen die noodzakelijk zijn bij een opdracht en zorgt dat deze op de locatie terecht komen;
 • Je zorgt voor de juiste reisdocumenten;
 • Je regelt de verzending van spareparts;
 • Je verzorgt de rapportage en de nacalculatie, om zo tot een correcte financiële afwikkeling te komen;
 • Je behandelt en beoordeelt garantiemeldingen in overleg met betrokken afdelingen, zoals projectmanagement en engineering.
   

De afdeling Yacht Services bestaat uit 6 coördinatoren. Je rapporteert aan de Manager Yacht Services.

Wat verwachten we van jou

Jij bent iemand met goede projectmanagement skills en WTB ervaring, dus overzicht houden en bewaken is jouw kwaliteit. Collega’s werken graag met jou samen en de klant weet dat de klus bij jou in goede handen is. Daarnaast herken jij jezelf als iemand die blij wordt van multi-tasken, goed om kan gaan met werkdruk en daarbij blijf jij een prettige collega. Je houdt van zelfstandigheid, maar weet goed de momenten te kiezen én bepalen wanneer er overlegd en eventueel bijgesteld moet worden. Daarom zoeken wij een uitstekende communicator (in zowel Nederlands als Engels), want daarmee maak je het verschil.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures