Terug naar overzicht
 • Plaats

 • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Geen ontwerp is hetzelfde en geen jacht is gelijk bij onze opdrachtgever. In het segment luxe super jachten staan zij bekend om haar vele toepassingen van de aluminium romp. Zij bouwen custom en semi-custom jachten tot 80 meter. Door de combinatie van engineering en productie op één plek te hebben blijf je bij het volledige bouwproces betrokken. Vanaf casco tot oplevering.

De afdeling Mechanical production is verantwoordelijk voor het leidingwerk, de installaties, het sanitair en de inrichting van de machinekamer. Samen met Shipbuilding production, Interior production en Exterior production verzorgt deze afdeling de daadwerkelijke afbouw van het jacht.  Tijdens het afbouw proces, van kiellegging tot en met de proefvaart, blijf je bij de bouw betrokken. Typerend voor de afdeling is de vrijheid en ruimte om binnen de kaders werkzaamheden in te vullen. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Wat mag je verwachten

Uniek is dat ieder jacht volledig op de werf wordt gebouwd. De productiehallen liggen pal naast je werkplek, dus je ziet gelijk van dichtbij hoe jouw ideeën werkelijkheid worden. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Het is een internationale, dynamische afdeling met een grote diversiteit aan culturen. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Marktconform salaris;
 • Goede reiskostenvergoeding zonder kilometerbeperking;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 (vastgestelde) roostervrije dagen bij fulltime dienstverband.

Wat ga je doen

Als projectleider op de afdeling Mechanical production ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle installaties, leidingwerk, machinekamer en sanitair aan boord gedurende de bouw van het jacht. Vanaf het moment dat engineering de specificaties heeft vastgesteld, ben jij verantwoordelijk voor het leiden van het project voor de discipline Mechanical.

Je coördineert de projectvereisten, deadlines en planningen en stemt deze af met je interdisciplinaire teamleden van casco, interior en exterior. Waarbij je het complete project overziet, bewaakt nauwgezet de planning, het budget en waarborgt de voortgang. Daarnaast bereidt je statusrapporten voor, project communicatieplannen en adviseert in deze. Daarbij stuur je het projectteam aan en coördineer jij de voorbereiding voor de productie zoals controle tekeningen, aftekenen aan boord, inplannen werkzaamheden en zorgen voor de interne beschikbaarheid van materialen. Tenslotte hou je rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen. Waarbij je gaandeweg de projecten evalueert en stuurt bij waar nodig.
 

Wat verwachten we van jou

Je hebt ervaring in de scheeps- of jachtbouw met een brede kennis van werktuigbouwkunde en de scheepsbouw. Daarnaast ben je niet bang voor de nodige complexe technologische uitdagingen. Samen werken naar een integrale oplossing in een multidisciplinaire omgeving. Ook ben je flexibel en stressbestendig en je probleemoplossend vermogen is groot. Schakelen doe je  moeiteloos tussen details en de grote lijnen. Je hebt een sterk analytisch en zelfsturend vermogen en bent daadkrachtig. Als teamplayer ben je communicatief en sociaal vaardig, met coachende kwaliteiten. Daarbij sta je ook stevig in je schoenen. Tevens vragen we:

Opleiding en ervaring:

 • Een HBO-opleiding gericht op werktuigbouwkunde aangevuld met 4 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring in het leiden van werktuigbouwkundige projecten.
 • Kennis en vaardigheden in projectmanagement, planning en controle.
 • Ervaring met het toepassen van ERP-systemen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring in de jachtbouw of scheepsbouw is een pre.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures