Pieter is in april gestart bij één van onze relaties. Dit in de rol van Project Manager, Super Yachts. Hij begeleidt een refit, die in Nederland wordt uitgevoerd. Welkom Pieter!

De kennismaking


In maart kwam het eerste contact tot stand tussen Pieter en Maritime Professionals. Na een telefonische kennismaking, leek het voor beide partijen een goed idee om face to face af te spreken. Dit was ook net na het opheffen van de corona maatregelen, dus het mocht en kon weer.

Tijdens het kennismakingsgesprek zijn we in gesprek geraakt met Pieter over zijn ambities, wensen en waar hij echt blij van wordt. Als we iemands passie begrijpen zijn we vaak in staat om een doorvertaling te maken naar een juiste match.


De achtergrond van Pieter


Met de brede ervaring in scheepsbouw- en jachtbouw- projecten is Pieter een gemazeld en gepokt Project Manager. Dit omdat hij o.a. ruime internationale ervaring heeft opgedaan in o.a. China en Singapore als site manager, weet hij wat hands-on leiderschap is, en hoe soms het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk maakt.


De interviews


Maritime Professionals heeft na de gesprekken met Pieter, zijn curriculum vitae en belangrijkste motivatie onder de aandacht gebracht bij haar relatie die het beste paste bij zijn ambities.

Dat leidde als snel tot kennismakingsgesprekken. Beiden hadden een goed gevoel over de kennismaking, en hét juiste project was voor handen. Of hij op korte termijn kon starten als Project Manager Super Yachts. Waarop Pieter positief antwoordde. Welkom Pieter!


Geïnteresseerd?


Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.

 

Terug naar overzicht