Op maandag 24 oktober 2022 zijn wij door Stichting Normering Arbeid (SNA) geïnspecteerd op basis van NEN 4400-1. Het resultaat van de audit was dezelfde dag bekend, we zijn positief beoordeeld. Hiermee wordt Maritime Professionals ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid en is de NEN 400-1 certificering behaald.

NBBU lidmaatschap


Sinds de oprichting van Maritime Professionals zijn wij aangesloten bij de branche vereniging De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen de NBBU. Hiermee bieden wij zekerheid aan professionals en onze relaties dat wij op een gedegen en professionele wijze onze intermediaire diensten aanbieden.

De NBBU geeft input op (flexibele) arbeidsmarkt vraagstukken, geeft (mede) vorm aan vernieuwingen in de flex-branche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden.


Wat is NEN
 

NEN is de afkorting van NEderlandse Norm en tevens sinds 8 mei 2000 de naam van het nauwe samenwerkingsverband van de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut en de Stichting Koninklijk Nederlands Elektrotechnisch Comité (NEC) (gespecialiseerd in de normalisatie van elektrotechniek, informatietechnologie en telecommunicatie).

Als lid van de NBBU dienen en willen wij voldoen aan de juiste toepassing van de NBBU-cao en daarnaast het SNA-keurmerk is dé norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en gebaseerd op de nationale normen NEN 4400-1 en NEN 4400-2. In dit keurmerk zijn financiële en administratieve criteria vastgelegd waaraan een intermediair aan moet voldoen. Dat is door de audit getoetst en daar mee is de NEN 400-1 certificering behaald.


Wat is het SNA-keurmerk?


Het SNA-keurmerk is in het leven geroepen om de risico’s te beperken omtrent keten- en haar inlenersaansprakelijkheid. Maritime Professionals is nu SNA-gecertificeerd, hiermee tonen we aan dat wij een betrouwbare zakenpartner zijn. Nu de NEN 400-1 certificering behaald is betekend dat wij structureel werken en anticiperen op de nieuwste wetgeving en compliant werken voor onze relaties.
 

Het vervolg


Na toekenning van het keurmerk wordt Maritime Professionals zoals de NBBU en de NEN voorschrijven, periodiek ge-audit op onze personeelsadministratie, loonadministratie, financiële administratie en sectorspecifieke cao-naleving om het SNA-keurmerk te behouden. Een solide- en compliant partner op het gebied van capaciteitsvraagstukken.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan of een uitdagend project? Of heb je een capaciteitsvraagstuk binnen jouw organisatie? Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals?

Kijk dan op onze website en vacaturepagina vacaturepagina. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. 

Terug naar overzicht