Terug naar overzicht
  • Plaats

    Steenwijk

  • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Marimecs is gespecialiseerd in project management, design, engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten tot luxe explorer yachts waarin ze de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen ze innovatieve commerciële schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken wij uitbreiding van het team.

Wat mag je verwachten

Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Wat ga je doen

Het opstellen van systeem-diagrammen, bepalen en berekenen van leidingdiameters. Bepalen van routing en indeling van technische ruimtes. Daarnaast zijn ook het uitwerken van voortstuwings-systemen, deelconstructies en outfittingstekeningen onderdeel van je functie. Dit combineer je met professioneel contact met je klant, sparren met enthousiaste collega´s en het bewaken van de voortgang van je projecten. Uiteraard geef je invulling aan de rol van Lead Engineer Piping door jouw projecten van begin tot eind te begeleiden.

Wat verwachten we van jou

Je weet waar je over praat en bent enthousiast, wellicht ben je zelfs een typische 'bootjesgek'. In ieder geval word je (net als wij) blij van goed doordacht ontwerp en kloppend tekenwerk met oog voor detail. Verder ben je communicatief vaardig, een regelaar en een teamplayer. Daarnaast breng je mee:

  • Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van scheepsinstallaties;
  • Ervaring met opstellen van diagrammen en berekeningen van leidingen;
  • Kennis van regelgeving;
  • Autocad, Rhino, Shipconstructor (pré);
  • Op de hoogte van ontwikkelingen (software en regelgeving).
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures