Hallo! Mijn naam is Laura, Office Manager bij MP Group. Graag stel ik mij hierbij aan jullie voor.

Toen ik mijn loopbaan startte leek de scheepsbouw niet een voor de hand liggende sector voor mij, ik ben namelijk afgestudeerd als docente beeldende kunst en vorming. Ruim tien jaar geleden kwam ik via-via als receptioniste in de scheepsbouw terecht en dat beviel zo goed dat ik in de sector ben gebleven. Mede dankzij mijn huidige werkgever Erik van Prooijen (destijds mijn leidinggevende) groeide ik door naar Office Manager en die functie bekleed ik nog steeds.

In die periode heb ik een liefde voor de maritieme wereld ontwikkeld. Het is geweldig om de bouw van een schip van het begin mee te maken en met zijn allen toe te werken naar het hoogtepunt; het moment dat een project wordt opgeleverd. Dat teamwork spreekt mij ontzettend aan. De laatste drie maanden waren wel extra bijzonder. Zo kregen we er per 1 maart jl. een internationale recruitment tak bij, Maritime Professionals. Op diezelfde dag versterkten we ons met Marimecs, een Engineeringsbureau in Steenwijk. Mooie organisaties, waar ik sindsdien veel mee samenwerk. Daarnaast is er in de scheepsbouw nooit een saai moment.

Sinds 2020 ben ik, Laura werkzaam Office Manager bij MP Group en hou ik mij bezig met het reilen (en zeilen) van alle officezaken binnen deze organisatie, daardoor is geen dag hetzelfde. Voor Maritime Professionals mag ik naast officezaken ook algemene ondersteuning bieden bij de onboarding van professionals die gaan beginnen bij onze interne- en externe klanten. Dat begint vaak bij ontvangst van het getekende contract waarna ik de formaliteiten daarom heen intern vastleg. Daarbij kan je denken aan het welkom heten van de professional en het regelen van de facilitaire zaken.

In de laatste maanden bied ik onze nieuwe internationale collega’s ook ondersteuning bij het vinden van een huis. Het vinden van een geschikte woning is in de huidige woningmarkt een mooie uitdaging. Het betreft contacten met makelaars, bezichtigingen inplannen en vooral het (Nederlandstalig) contact zijn voor alle partijen. Uiteindelijk slagen we er altijd samen in een woning te vinden voor onze expats.

Door deze groei zitten mijn collega's verspreid over het hele land, maar niettemin voelt MP Group echt als een hecht team dat intensief samenwerkt om mooie projecten op te leveren. Ik voel mij daarin thuis en ik hoop nog aan veel projecten te kunnen bijdragen.

Wil je meer weten over dit leuke bedrijf en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen ons team? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht