Maritime Professionals verwelkomt met trots Jean-ives Martijn als ons nieuwe contactpersoon voor kandidaten en freelancers. Jean-ives zal zich binnen ons platform richten op het verbinden van professionals met uitdagende banen en projecten in de maritieme sector.

Met 6 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling voor technische functies brengt Jean-ives waardevolle expertise met zich mee. Zijn kennis van de Nederlandse markt en zijn internationale oriëntatie, mede door zijn Caribische roots, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Met een bachelor's degree in Human Resource Management kijkt hij ernaar uit om zijn deskundigheid in te zetten voor de maritieme sector. "Mijn eerste bijbaan had ik te danken aan een recruiter. En die positieve ervaring is mij altijd bijgebleven en zorgde ervoor dat ik uiteindelijk ook recruiter wilde worden," aldus Jean-ives.

 

Met de recente toevoeging van onze nieuwe dienst gericht op Maritime Freelancers, staat Maritime Professionals klaar om nog meer bedrijven, kandidaten en freelancers samen te brengen. Jean-ives zal een verfrissende rol spelen in dit streven naar connectiviteit. "Als recruiter geniet ik ervan om professionals in contact te brengen met bedrijven die ze anders niet snel zouden bereiken. Het creëren van de perfecte match geeft mij altijd veel energie," vervolgt Jean-ives. "Het feit dat ik nieuw ben in de maritieme sector als recruiter zie ik als een leuke uitdaging. Gelukkig heb ik veel ervaring opgedaan met technisch personeel en kan ik die kennis gebruiken om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.”

 

Als het nieuwe aanspreekpunt voor professionals en freelancers neemt Jean-ives een groot deel van de taken over van Bas Lokhorst, die het team van Maritime Professionals gaat verlaten. Het team van Maritime Professionals bedankt Bas voor zijn toewijding en bijdrage aan de opbouw van het merk Maritime Professionals in de afgelopen periode.

 

Wil je meer weten over een functie, heb je een project, of wil je graag een vacature ingevuld hebben? Neem dan contact op met Jean-ives via jm@maritime-professionals.nl en telefoon 06- 298 30 119

Terug naar overzicht