Na Ivor’s project navigatie startte begin september de projectopdracht. Zijn dienstverlening wordt ingezet bij onze relatie die actief is in de luxe jachtbouw. Het project betreft systeemarchitectuur en integratie NAVCOM en BRIDGE installaties. Van harte welkom in het team Maritime Professionals Ivor!

De connectie


Vanuit ons uitgebreide, wereldwijde netwerk van professionals op het gebied van de scheeps-/jachtbouw hebben wij regelmatig contacten in ons netwerk. Zo hadden wij in maart ook een gesprek met Ivor, een specialist / consultant op het gebied van AV/IT NAVCOM en Bridge systemen.

Ambities


In het algemeen praten we bij over hoe het gaat, de ontwikkelingen in de markt en met welk project je bezig bent. Ivor gaf op dat moment aan dat zijn huidige project over een paar maanden afliep en dat hij inderdaad op zoek was naar een nieuwe opdracht.

Als specialisten, zoals Ivor, op zoek zijn naar een nieuwe opdracht, is de eerste vraag wat je volgende droomopdracht zou zijn. Het antwoord van Ivor was heel duidelijk qua scope en zelfs qua klant. Dus we besloten samen hoe we zijn volgende stap, de juiste in zijn carrière konden maken.

Volgende stappen


De volgende maanden hielden we nauw contact over zijn huidige projectduur en beschikbaarheid. Na een welverdiende zomervakantie wilde Ivor graag in september beginnen.

Maritime Professionals assisteerde bij elke stap van de introductie van Ivor binnen het bestaande team van de klant. Vanwege de complexe technische scope was onmiddellijke uitbreiding van het team nodig. We waren in staat om koers te zetten naar zijn doel en de behoeften van de klant. Ivor’s project navigatie was begonnen.

Onboarding

 

Binnen 3 weken was Maritime Professionals in staat om Ivor volledig in te werken en hem en de klant bij te staan in een vliegende start van hun project. De opdracht die Ivor voor ogen had is gerealiseerd.

Geïnteresseerd?


Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan of een uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Maritime Professionals? Kijk dan op onze vacaturepagina vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht