Terug naar overzicht
 • Plaats

 • Gepubliceerd op

Waar ga je werken

Geen ontwerp is hetzelfde en geen jacht is gelijk bij onze opdrachtgever. In het segment luxe super jachten staan zij bekend om haar vele toepassingen van de aluminium romp. Zij bouwen custom en semi-custom jachten tot 80 meter. Door de combinatie van engineering en productie op één plek te hebben blijf je bij het volledige bouwproces betrokken. Vanaf casco tot oplevering.

Je komt te werken op de afdeling Procurement & Supply Chain die verantwoordelijk is voor het realiseren van het inkoopbeleid. Binnen je verantwoordelijkheden als Teamleider, waarbij je 3 collega’s aanstuurt, is de begeleiding en coaching op het gebied van kennis, houding en gedrag. Waarbij je directe ondersteuning biedt aan de General Manager Procurement & Supply Chain op de weg naar de kernwaarden: betrouwbaarheid, klantgericht, kwaliteit, kennis, teamwork en eigenaarschap.

Wat mag je verwachten

Uniek is dat ieder jacht volledig op de werf wordt gebouwd. De productiehallen liggen pal naast je werkplek, dus je ziet gelijk van dichtbij hoe jouw ideeën werkelijkheid worden. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Het is een internationale, dynamische afdeling met een grote diversiteit aan culturen. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Marktconform salaris;
 • Goede reiskostenvergoeding zonder kilometerbeperking;
 • Pensioenregeling.

Wat ga je doen

Voor het realiseren van onze luxe jachten werken we aan verregaande samenwerkingen met onze leveranciers en focust onze opdrachtgever zich op samenwerking in de keten. Als inkoper ben je een proactieve kartrekker binnen de projecten en de betrokken teams. Samen met het inkoopteam richt jij je op het opzetten van een inkoopplan ten behoeve van verschillende projecten. Je bewaakt mede het inkoopbudget op projectniveau. Je coördineert en initieert vroegtijdig verbinding met de juiste partijen uit de markt. Je sluit contracten af, beheert deze om te zorgen dat de productie optimaal bediend wordt. Belangrijk in dit proces is het waarborgen van levertijden en de geleverde kwaliteit en kwantiteit.

Door goed contact te houden met de markt onderhoud je niet alleen je preferred leveranciers, jij blijft ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard ben je een goede en eerlijke onderhandelaar en overzie je de gevolgen van je keuzes verder op in de keten.

Daarnaast ben je een pionier met een sterk gevoel voor project en procesbeheersing. Je hebt een kritische blik die je inzet om jaarlijks de doelstelling voor het teaminkoop te concretiseren. Jij hebt namelijk een belangrijke rol in het verwezenlijken van deze doelstellingen. We leggen daarom uitdagende vraagstukken bij je neer. Je adviseert gevraagd en ongevraagd op verschillende gebieden binnen de supply chain, variërend van het bouwen aan een inkoopstrategie tot het nemen van initiatief bij het optimaliseren van zowel inkoop als organisatieprocessen.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit:

 • Het managen van de relatie met bestaande leveranciers door de leverperformance op kwaliteit en kwantiteit vast te leggen, te monitoren en te evalueren;
 • Het sourcen, auditeren, kwalificeren en contracteren van (nieuwe) Nederlandse of buitenlandse leveranciers;
 • Het beheren en vastleggen van de informatiestromen betreffende inkoopadministratie en contacten met leveranciers in onder andere het ERP systeem;
 • Het initiëren, optimaliseren en vastleggen van zowel inkoop- als organisatieprocedures en zorgdragen dat deze worden gevolgd;
 • Het ondersteunen van de General Manager Procurement & Supply Chain in de aansturing van het team.

Wat verwachten we van jou

Je hebt ervaring in projectmatig werken. Je beschikt over zelfsturend vermogen en weet daarnaast collega’s te motiveren. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt. Met een HBO opleiding richting technische bedrijfskunde, logistiek management en/of een technische opleiding aangevuld met commerciële ervaring kom je een eind. Daarnaast vragen wij;

 • Nevi 1 bij voorkeur Nevi 2;
 • + 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent proactief, communicatief vaardig, flexibel en kunt goed zelfstandig werken;
 • Goede beheersing van de Nederlndse en Engelse taal;
 • Ruime kennis en ervaring met ERP systemen;
 • Je beschikt over de nodige ervaring met Windows pakketten (met name Excel).
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures